Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων, ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος με ιστορία 45 ετών στην μουσική παιδεία, το παλαιότερο στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστείων της Αττικής, αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης μουσικής οικογένειας του Εθνικού Ωδείου, που οραματίστηκε και δημιούργησε ο μουσουργός και ακαδημαϊκός Μανώλης Καλομοίρης (1883-1962).

Το Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων συμμετέχει στην προώθηση της μουσικής παιδείας παρέχοντας έγκυρες, ποιοτικές και εκσυγχρονισμένες σπουδές. Επανδρωμένο με άριστο εκπαιδευτικό προσωπικό προσφέρει σπουδές από τα πρώτα βήματα μέχρι την ολοκλήρωση της μουσικής εκπαίδευσης, με την ταυτόχρονη διοργάνωση συναυλιών, σεμιναρίων και διαλέξεων δίνοντας τα απαραίτητα εφόδια στους αυριανούς μουσικούς και ταυτόχρονα διαμορφώνει ένα καλλιεργημένο και υψηλού αισθητηρίου μουσικό ακροατήριο. Παράλληλα μέσω συνεργασιών με διάφορους φορείς συμβάλλει και διευρύνει τους ορίζοντες που προάγουν την πολιτιστική ζωή της ευρύτερης περιοχής.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών και επιμόρφωσης που προσφέρει το Ωδείο, τις δυνατότητες συμμετοχής σε σεμινάρια, διαλέξεις, μουσικά και χορωδιακά σύνολα. Επιπλέον μπορείτε να ενημερωθείτε για εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα που οργανώνει ή συμμετέχει το Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων, καθώς και άλλα σημαντικά μουσικά νέα.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση.

Χρήστος Πουρής, MMus
Συνθέτης-Πιανίστας
Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Εθνικού Ωδείου Βριλησσίων